PRISER

Moms ingår i samtliga nedanstående prisuppgifter.

PORTRÄTTFOTOGRAFERING

Bokningsavgift 500 kr inkluderat i priserna. 

Milersättning utanför Avesta tätort: 45 kr/mil. 


PORTRÄTTPAKET 1 - 2500 SEK

Upp till 1 h fotografering inklusive 5 högupplösta digitala bilder. PORTRÄTTPAKET 2 - 3500 SEK

Upp till 1,5 h fotografering inklusive 10 högupplösta digitala bilder. PORTRÄTTPAKET 3 - 4500 SEK

Upp till 2 h fotografering inklusive 15 högupplösta digitala bilder. 

BILDPRISER 2020

Dessa priser gäller utöver paketpriser.  


1 st

500 SEK

5 st

1600 SEK

10 st

2800 SEK

15 st

3750 SEK

20 st

4500 SEK

25 st

5000 SEK

HUR MYCKET TID BEHÖVER JAG?

Det beror på vad du önskar för resultat. Vi hinner en hel del på en timme, men ju mer tid - desto mer rum för ombyten, platsbyten och lek med ljus och placering. 

DIN INVESTERING

Förutom både fotografering och ett antal bilder så betalar du för ett minne. Bakom varje fotografering ligger enormt mycket jobb som inte syns. Förutom skatter och avgifter så ingår förberedelser innan, efter själva fotograferingen genomgår bilderna en första urvalsprocess innan du som kund får göra ditt eget urval, efter detta en slutgiltig redigering av de bilder du valt och förberedelse för leverans. Du får i slutändan bilder som är dina att förstora, ha i album eller ge bort i present. Dina att förvalta och se på i många år.

BRÖLLOP

Bokningsavgift 1000 kr inkluderat i priserna. 1500 kr/h. 

Milersättning utanför Avesta tätort: 45 kr/mil.


(PAKETPRISER KOMMER)


Vid bröllopsbokningar tecknas alltid ett avtal med särskilda villkor och information.

BRA ATT VETA

INNAN FOTOGRAFERINGEN


Om du har särskilda önskemål inför fotograferingen är det bra att du framför dessa så snart som möjligt, t. ex. om plats, tid eller typ av bild så att vi kan göra en upp en bra plan.

INFÖR FOTOGRAFERING AV BARN


Att fotografera barn är en utmaning som bäst löses genom att jag anpassar mig och följer efter barnet, snarare än tvärt om. Jag ser hellre att vi gör det till en lek, än massor av pekpinnar. 

FÅR MAN TA MED SIG NÅGON?


Självfallet! Vid t. ex. syskonfotografering är min erfarenhet att det är bra att ha extra stöd med sig. Det kan också vara skönt att ha någon med sig att bära t. ex. ombyten eller rekvisita.

ONLINEGALLERI FÖR URVAL


Innan leverans gör du ett urval via ett onlinegalleri som du får en länk till av mig. Där kan du hjärtmarkera dina favoritbilder och när du är klar vet jag vilka bilder jag ska färdigställa. 

HÖGUPPLÖSTA DIGITALA BILDER


I mina paketpriser ingår alltid ett antal högupplösta digitala JPEG-bilder som du kan använda för att göra förstoringar eller framkallningar.

DROPBOX ELLER WETRANSFER


Tills vidare kommer jag att leverera mina bilder via Dropbox/Google Drive eller WeTransfer, beroende på vilket du som kund föredrar.

VILLKOR

BOKNING/AVBOKNING


Betald bokningsavgift garanterar datumet och återbetalas ej. Bokningsavgiften betalas 30 dagar från bokning och dras sedan av på slutfakturan. Bokningen är bekräftad vid betald bokningsavgift. Vid bokning av bröllop hänvisar jag till bröllopsavtal.

ÅNGERRÄTT


Du har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte bokningsavgiften inte längre återbetalningsbar. 

GDPR


I samband med vårt uppdrag lagrar jag era namn, adress, mailadress och telefonnummer. Jag sparar dessa uppgifter i 7 år enligt bokföringslagen, därefter raderas uppgifterna från mitt system. Ni kan när ni vill kontakta mig för att få veta vilka uppgifter som finns lagrade.

BILDANVÄNDNING


I din fotografering ingår användning för privat bruk, detta innebär att du får använda dina bilder fritt för framkallning och användning på internet. Vid publicering får du gärna skriva Foto: Phelicia Berggren, och ingen redigering/filter på bilderna. Om du behöver beskära bilden med Instagrams format är det inga problem!

BOKNINGSFORMULÄR

 
 
Gravid
Barn
Bröllop
Annat
 
 
 
Ja
 
 

Copyright Phelicia B Creative © Alla rättigheter förbehållna